Formu na pečení vymažeme máslem a navrstvíme do ní těsto tak, aby nebylo tlustší než 3 cm.

Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 190 stupňů 15-20 minut. Necháme vychladnout.

Želatinu vložíme do studené vody a připravíme podle návodu (necháme nabobtnat a potom zahříváním rozpustíme).

Tvaroh ušleháme se smetanou, práškovým cukrem a vanilkou.

Šleháme, dokud nám nevznikne jednotný krém. Rozpuštěnou želatinu vmícháme do krému.

Vychlazený korpus nakrájíme na kostky (cca 2 x 2 cm) a přendáme do mísy. Přidáme scezené ovoce.

Formu na pečení vyložíme fólií. Na dno navrstvíme 1/3 sušenkovo-ovocné směsi a zalijeme několika lžícemi krému.

Toto vrstvení opakujeme ještě 2x.

Poslední vrstvu by měl tvořit krém.

Dort přikryjeme alobalem a vložíme na 5-6 hodin do ledničky ztuhnout.

Sledujte nás na Facebooku

https://www.facebook.com/primanaturacz-1231369843610408/?fref=ts