Zde je návod, jak udělat tu nejlepší marinádu, ze které bude maso měkké a šťavnaté.

  1. máj se neobejde bez tradičního grilování. Grilované maso a zelenina mají vždy zvláštní vůni a sladkost. A když k vůni kouře přidáte marinádu, získáte prstový gril na lízání.

Marně máte ty nejjemnější kousky masa, dobrý oheň a nejkvalitnější gril, pokud jste maso předtím nemarinovali. Marináda je to, co dodá masu zvláštní chuť a měkkost. Maso je nejlepší, když ho marinujete večer před grilováním a vyplatí se každou minutu čekání.

Na klasickou marinádu:

Ingredience:

100 ml slunečnicového oleje
100 ml olivového oleje
100 ml jablečného octa
2 lžíce soli
2 stroužky česneku
1 lžíce pepře
1 lžička mletého pepře
1 cibule

Pokračování na další straně