Extrémně silný česnekový sirup se používá jako antibiotikum k neutralizaci grampozitivních a gramnegativních bakterií. Má antivirové a protiplísňové vlastnosti. Skvěle funguje také jako stimulátor krevního oběhu a lymfy v našich žilách.
V případě neduhů jako je astma, nutkavý kašel, bolest v krku, záněty dýchacích cest nebo průduškové infekce a dýchací potíže – je tento přírodní lék vyrobený na bázi čerstvého česneku mnohonásobně účinnější než antibiotika.
Lze jej bez obav užívat i jako doplněk stravy, který se pro své vlastnosti vyplatí konzumovat každý den. Důležité je, že pro přípravu tohoto sirupu nebude nutné kupovat množství drahých produktů. Stačí 3 základní suroviny.
Ingredience:
- ½ šálku medu
- 1/4 šálku organického jablečného octa
- hlava česneku
- ½ sklenice vody
Způsob přípravy:
- Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno.
- Všechny ingredience smícháme a uzavřeme do čisté nádoby.
- Před použitím sirupu počkejte minimálně 12 hodin.
- Po uplynutí doby přecedíme a uložíme na tmavé a chladné místo.
Pokračování na dlší straně