Extrémně silný česnekový sirup se používá jako antibiotikum k neutralizaci grampozitivních a gramnegativních bakterií. Má antivirové a protiplísňové vlastnosti. Skvěle funguje také jako stimulátor krevního oběhu a lymfy v našich žilách.

V případě neduhů jako je astma, nutkavý kašel, bolest v krku, záněty dýchacích cest nebo průduškové infekce a dýchací potíže – je tento přírodní lék vyrobený na bázi čerstvého česneku mnohonásobně účinnější než antibiotika.

Lze jej bez obav užívat i jako doplněk stravy, který se pro své vlastnosti vyplatí konzumovat každý den. Důležité je, že pro přípravu tohoto sirupu nebude nutné kupovat množství drahých produktů. Stačí 3 základní suroviny.

Ingredience:

  • ½ šálku medu
  • 1/4 šálku organického jablečného octa
  • hlava česneku
  • ½ sklenice vody

Způsob přípravy:

  • Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno.
  • Všechny ingredience smícháme a uzavřeme do čisté nádoby.
  • Před použitím sirupu počkejte minimálně 12 hodin.
  • Po uplynutí doby přecedíme a uložíme na tmavé a chladné místo.

Pokračování na dlší straně

1
2