Čím více jíme koláče a pečivo, tím více jíme. Postupem času tloustneme, kůže stárne, tělo chátrá.

Kupujete si také bílé pečivo, které obsahuje droždí a cukr? A proč ne, když naši rodiče a generace za nimi jedli tento druh chleba každý den a my jsme tento způsob stravování zdědili…

Musíme vám prozradit tajemství: kombinace cukru a droždí, ze které se doslova vyrábí téměř každý chléb a pečivo, je jedovatá.

Co je dnes v kvásku?

Testy potvrdily, že prášek do pečiva je přidaný bělidlo a že je upravován velmi pochybnými metodami, aby se dostal do bílého a moučného stavu. Bohužel takto ošetřený prášek do pečiva může vést k rozvoji různých onemocnění, píše Econet.ru.

I když si dáte čisté pekařské droždí, své zdraví moc nezlepšíte a tady je důvod:

Jakmile se kvasinky dostanou do těla, začne ve střevech fermentační proces, odumírá zdravá mikroflóra, klesá imunita, může se objevit kandidóza ve střevech a dysbakterióza.

Kvasinky dokážou „okyselit“ organismus, což přispívá k hromadění toxinů a možnosti vzniku rakoviny.

Kvasinky při vysokých teplotách neumírají a nejhorší tvář ukazují pouze v lidském těle.

Mnoho z nás, kteří hněteme chléb a koláče, ví, že droždí se aktivuje pomocí cukru. Kvasinky se živí cukrem. Z toho pramení „závislost na sladkém“, která v moderní společnosti trápí stále více lidí.

Čím více jíme koláče a pečivo, tím více toho jíme. Postupem času tloustneme, kůže stárne, tělo chátrá…

Důsledky konzumace tohoto vzorce: droždí + cukr = pečivo a sladkosti, vede k únavě, změnám nálad, střevním potížím (nadýmání, zácpa, plynatost, průjem), alergiím, kolitidě atd.

Pokračování na další straně