Výborný tip, jak připravit klasiku trochu jinak, než jste zvyklí – zelné závitky na plechu chutnají ještě lépe a připravíte je mnohem rychleji. Zkuste, nebudete litovat!
Co budeme potřebovat:
- 500 g mletého masa
- 150 g uvařené rýže
- 1 cibuli nakrájenou nadrobno
- Mletou sladkou papriku
- 1-2 lžíce vepřového sádla
- Sůl, vegetu, pepř
- 1 stroužek česneku (prolisovaný)
- 2 lžíce protlaku
Na zelí:
- 1 zelí
- 1 lžíci vepřového sádla
- 1 cibuli nakrájenou nadrobno
- 2-3 lžíce přetlaku
- 500 g kysaného zelí
- Sůl, pepř
Na zálivku:
- Vodu ve které jsme vařili zelí
- 1 rajčinvý přetlak
- sůl a pepř
- kmín
postup přípravy najdete na druhé stránce…