Ingredience:

  • 2 sklenice vody
  • 15 dkg rozinek

Příprava:

  • Rozinky důkladně propláchněte.
  • Vodu dejte vařit a poté do ní přisypte omyté rozinky. Poté vařte dalších 20 minut. Nechte rozinky ve vodě přes noc.
  • Ráno přefiltrujte a trochu zahřejte.

Nálev je připraven ke konzumaci. Pijte ráno a na lačný žaludek. Snídejte až půl hodiny po konzumaci rozinkového odvaru. Zamícháním dušených (vařených) rozinek do kaše vznikne vynikající a zdravá snídaně.

Aby byla očista jater ještě účinnější, vyplatí se zařadit do jídelníčku následující potraviny na čištění jater : červená řepa, mrkev, jablka, zelí, čekanka, ostropestřec, špenát, sušené švestky.

Pokud budete tento rozinkový odvar pít čtyřikrát měsíčně, dosáhnete velkolepých výsledků! Sdílejte ten článek se svými známými a přáteli, aby se i oni dozvěděli o této kúře na očistu jater.