Ingredience:
- 2 sklenice vody
- 15 dkg rozinek
Příprava:
- Rozinky důkladně propláchněte.
- Vodu dejte vařit a poté do ní přisypte omyté rozinky. Poté vařte dalších 20 minut. Nechte rozinky ve vodě přes noc.
- Ráno přefiltrujte a trochu zahřejte.
Nálev je připraven ke konzumaci. Pijte ráno a na lačný žaludek. Snídejte až půl hodiny po konzumaci rozinkového odvaru. Zamícháním dušených (vařených) rozinek do kaše vznikne vynikající a zdravá snídaně.
Aby byla očista jater ještě účinnější, vyplatí se zařadit do jídelníčku následující potraviny na čištění jater : červená řepa, mrkev, jablka, zelí, čekanka, ostropestřec, špenát, sušené švestky.
Pokud budete tento rozinkový odvar pít čtyřikrát měsíčně, dosáhnete velkolepých výsledků! Sdílejte ten článek se svými známými a přáteli, aby se i oni dozvěděli o této kúře na očistu jater.