Předehřejte troubu na 180 stupňů Celsia a v míse smíchejte mouku, škrob a prášek do pečiva.

V samostatné nádobě smíchejte vejce a dobře vařenou vodu, dokud se nevytvoří bubliny. Přidejte cukr a vše promíchejte, poté přidejte mouku a znovu promíchejte.

Plech vyložíme pečícím papírem a vymažeme máslem a poté těsto dáme na plech. Po vložení na plech těsto vložíme na 12 až 15 minut do předehřáté trouby.

Tvaroh smícháme se smetanou, kondenzovaným mlékem a máslem. Celou hmotu pak dejte do lednice.

Poté vyjměte dort z chladničky a položte jej na ručník nebo silikonovou podložku a srolujte jej do volného válečku. Nechte pár minut vychladnout.

Připravené těsto proložte náplní, poté znovu srolujte, přikryjte potravinářskou fólií a vložte zpět do lednice na skus. Optimální doba je minimálně dvě hodiny.

Po přípravě rolády je dobré ji posypat moučkovým cukrem, případně polit rozpuštěnou čokoládou.

Dobrou chuť!

Zdroj: chilesloneczne.