Tento původní francouzský dezert je naprosto úžasný. Bílkový krém v kombinaci s vanilkovým pudinkem je něco neuvěřitelného.

Vrstva dvou krémů na listovém těstě je zcela k zešílení, co se chuťových buněk týče:)

Tento lahodný dezert musíte vyzkoušet. Díky našemu receptu se do jeho přípravy můžete pustit ještě dnes.

ingredience

  • listové těsto
  • 100 g čokolády

Na vanilkový krém

  • 6 vaječných bílků
  • 100 g cukru
  • 4 vanilkové pudinky
  • 100 g moučkového cukru
  • 2 vanilkové cukry
  • 1, 5 l vody
  • špetka soli

smetanová vrstva

  • 500 ml smetany
  • lžíce moučkového cukru

poleva

  • 200 g čokolády
  • lžíce oleje

postup přípravy najdete na druhé stránce..