postup:

Všechny suroviny na těsto smícháme v misce a vypracujeme tužší těsto. Vyformujeme ho do tvaru bochníku, zabalíme do fólie a uložíme na 30 minut do ledničky.

Mezitím si připravíme kokosovou náplň.

Tvaroh rozmícháme se žloutky, cukrem a kokosem. Přidáme i citrónovou šťávu a změklé máslo. Utřeme jednotný krém do kterého vmícháme i pudinkové prášky – ty krém krásně zahustí a nemusíte se obávat, že nejsou uvařené, během pečení se pudink uvaří. Nakonec do krému opatrně vmícháme sníh ušlehaný z bílků.

Těsto rozdělíme na dvě části a přendáme na pomoučený vál a rukama poroztahujeme nebo rozválíme na dva tenčí pláty. První plát uložíme na plech vymazaný a vysypaný moukou, navrstvíme náplň a přikryjeme druhým plátem těsta.

Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 30 minut. Necháme vychladnout, posypeme kokosem a můžeme podávat.

Dobrou chuť!