Máte rádi krémové dezerty a chodíte občas mlsat do cukrárny právě tyto zákusky? Dnes si můžete podobnou, kalorickou bombu plnou krému připravit pohodlně a jednoduše i doma.
Přinášíme Vám recept, který krok po kroku poodhaluje tajemství lahodné chuti tak nadýchaného a přitom hutného krému.
Už na lžičku, která se pomalu ponořuje do šlehačky a pudinku je krásný pohled. Sliny se Vám začnou sbíhat na povel. Na nic už nečekejte a zamiřte do Vaší kuchyně.
Co budeme potřebovat:
- 3 vejce
- 3 lžíce hladké mouky
- 3 lžíce oleje
- 2 lžíce medu nebo cukru moučka
- 2 lžíce kakaa
- Vanilkový cukr
- Prášek do pečiva ½
na krém:
- 700 ml smetany
- 2 vanilkové pudinky
- V případě potřeby ztužovač šlehačky
- 100 g čokolády
na polevu:
- 100 g hořké čokolády
- Olej
- Trochu smetany
postup přípravy najdete na druhé stránce..