Máte svůj tradiční recept na rodinnou sekanou? Majoránka, česnek, sůl, pepř a vajíčko? Podle našeho receptu, o který se s Vámi dnes podělíme, si můžete sekanou vyzkoušet i jinak. Je doplněna o slaninu. Jde o gurmánský zážitek, který si můžete dopřát k běžnému víkendovému obědu.

Pokud jste pozvali na oběd i hosty, nebo rodinu, zabodujete na celé čáře. Sekaná je křehoučké, voňavá a do křupova propečená. Pochutná si na ni každý.

ingredience

  • ½ kg mletého masa
  • 15 g strouhaného sýra
  • 2 vejce
  • 2-3 krajíce do vody namočeného chleba
  • Na jemno nakrájená velká cibule
  • Sůl
  • Koření
  • Mletá paprika
  • 400 g slaniny

postup přípravy najdete na druhé stránce…