Postup:
Do velké mísy přidáme vejce, žloutky, cukr.

Metličkou vyšleháme.

Potom do směsi nastrouháme citrónovou kůru.

Dále přidáme citrónovou šťávu a metličkou pořádně zamícháme.

Směs přelijeme do rendlíku na sporáku.

Za míchání vaříme na mírném až středním ohni, dokud nezhoustne.

Potom do krému přidáme změklé máslo.

Mícháme, dokud se nerozpustí.

Krém přelijeme do misky, překryjeme fólií a necháme jej vychladnout.

V nádobě rozmixujeme sušenky na jemný prášek.

Sušenkový prášek nasypeme na dno připravených sklenic.

Do větší misky přidáme smetanový sýr, cukr.

Mixérem důkladně rozšleháme na krém.

Do misky přidáme 2 lžíce citrónového krému.

Důkladně vyšleháme.

Potom do směsi přidáme smetanu a vyšleháme krém.

Krém naneseme do sklenic a zarovnáme.

Přidáme citrónový krém, opět smetanový krém.

Nakonec dozdobíme citrónovým krémem.

Krémovou delikatesu můžeme servírovat.

Dobrou chuť!