Čím více jíme koláče a pečivo, tím více chceme jíst. Postupem času tloustneme, pokožka stárne, tělo se zhoršuje.

Kupujete také bílé pečivo, které obsahuje droždí a cukr? A proč ne, když naši rodiče a generace za nimi jedli tento druh chleba každý den a my jsme tento způsob stravování zdědili…

Musíme vám prozradit tajemství: kombinace cukru a droždí, ze které se vyrábí doslova každý chléb a pečivo, je jedovatá.

Co je dnes v kvásku?
Testy potvrdily, že se do prášku do pečiva přidává bělidlo a že se zpracovává velmi pochybnými metodami, aby byl bílý a moučný. Bohužel, takto ošetřený prášek do pečiva může vést k rozvoji různých onemocnění, píše Econet.ru.

Ani užívání čistého pekařského droždí vaše zdraví příliš nezlepší, a proto:

Jakmile se kvasinky dostanou do těla, začne ve střevech fermentační proces, odumře zdravá mikroflóra, sníží se imunita, může se objevit kandidóza ve střevech a dysbakterióza.

Kvasinky dokážou „okyselit“ organismus, což přispívá k hromadění toxinů a možnosti vzniku rakoviny.

Kvasinky při vysokých teplotách neumírají a svou nejhorší stránku projevují až v lidském těle.

Mnoho z nás, kteří hněteme chléb a koláče, ví, že droždí se aktivuje pomocí cukru. Kvasinky se živí cukrem. Z toho pramení „závislost na sladkém“, kterou v moderní společnosti trpí stále více lidí.

Čím více jíme koláče a pečivo, tím více je chceme jíst. Postupem času tloustneme, pokožka stárne, tělo se zhoršuje…

Důsledek konzumace tohoto vzorce: droždí+cukr=pečivo a sladkosti vede k únavě, změnám nálady, střevním problémům (nadýmání, zácpa, plynatost, průjem), alergiím, kolitidě atd.

Pokračování na další straně