Postup:

Bílky ušleháme s cukrem do tuhé pěny a vmícháme žloutky z vajec. Mouku, prášek do pečiva a kakao smícháme a přidáme k pěně. Těsto dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě vyhřáté na 180 stupňů asi 25 minut. Mezitím si připravíme krém: do mísy dáme žloutek, přidáme mouku a jedlý škrob a pak pomalu přiléváme mléko. Vařte na mírném ohni za stálého míchání, dokud nezačne houstnout, poté stáhněte z plotny a dochuťte vanilkovou příchutí a vychladněte. Vmícháme máslo s moučkovým cukrem a po lžících přidáme vanilkový krém. Dobře promícháme a rozetřeme na vychladlé těsto. Vyšleháme pěnu, rozetřeme navrch, posypeme čokoládovými lupínky a dáme na 1 hodinu do lednice.

Zdroj.ketkes